Over S.M.G. IJmond

De Scheepsmodelbouwgroep IJmond is opgericht op 28 oktober 1981. De statuten van de vereniging zijn opgenomen in een notariële akte op de datum 17 november 1988.
De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem op 29 november 1988 en is geregistreerd onder nummer V40596530.

Het doel

De vereniging heeft ten doel:
Het beoefenen en bevorderen van de scheepsmodelbouw van radiografische bestuurde modellen schaalmodellen in de klasse F2, F6 en F7. Het varen met modellen voorzien van verbrandingsmotoren en race- en speedboten is niet toegestaan (gemeente verordening).

Het doel tracht de vereniging te bereiken door o.a.:
Evenementen op het gebied van de modelbouw te organiseren. De benodigde accommodatie aan te brengen en in stand te houden. Demonstraties geven bij  georganiseerde evenementen.

De vereniging

Het bestuur en leden hebben de beschikking over een eigen clubgebouw, een miniatuur haven van ongeveer 416 vierkante meter, een parkeerruimte, een toegangsweg die afsluitbaar is d.m.v. een hekwerk en een grasgedeelte omzoomt met bomen.

 

 

ALGEMENE INFO;

 

Voorzitter- Hans Vos

Vice voorzitter- Berend Kremers

Penningmeester- Maarten Helwig

Interim Secretaris- Martika Reijnders

Bestuurslid- Rob van der Graaf

Bestuurslid- Fred Florijn

 

EMAIL; info@smgijmond.nl

Post adres; 

P/a Plutostraat 38

1562 XK Krommenie

 

Bezoek adres SMG IJmond;

Communicatieweg 4c

1967 PR Heemskerk

 

Contributie per jaar;

Jeugdleden v.a 14 tot 18 jaar             €  25,00

Leden v.a 18 jaar                                 €100,00

Club steunende donateurs                €  50,00 

Varende donateurs                             €140,00

 

Wilt u een dagje komen varen bij SMG? Dat kan ook..

 

Sinds kort kunt u bij het bestuur een 5 ritten vaarkaart aanschaffen.

De kosten hiervan bedragen €25.

Deze kaart is persoonlijk, en niet overdraagbaar, en u kunt dan op de zondag met deze kaart varen. Kaart dient per vaardag afgetekend worden door een bestuurslid. Mocht u willen komen varen met deze kaart mail ons dan even om te vragen hoe het weer ter plekke is.

Ook hele groepen kunnen een dag bij ons varen, voor €5 PP incl 1 kop koffie.

Broodjes en andere versnaperingen zijn tegen een zeer gunstige prijs bij ons te verkrijgen.

 

Sponsering;

U kunt ons ook als bedrijf of particulier financieel steunen.

U logo 2 of naam komt dan op de site OF u kunt een container deel op ons varende container schip financiëren .

Sponsering is per jaar en maandelijks opzegbaar.

 

Rekening nr; RABOBANK Heemskerk

NL80RABO030.80.59.557

t.a.v Scheepsmodelbouwgroep SMG IJmond

 

KvK: 40596530 

 

Uit richting Haarlem

Vanaf Delftlaan/A208 richting Alkmaar; door Velsertunnel/A22; na knooppunt Beverwijk (samenkomen A22 en A9) de afrit 9 (Heemskerk) nemen. Na de rotonde staat aan de rechterhand een benzinestation (Communicatieweg). Ga meteen bij dit benzinestation links en rij de grote parkeerplaats op tot helemaal achterin. Daar vindt u het toegangshek van de SMG IJmond.

Uit richting Amsterdam

Vanaf Rottepolderplein rijksweg A9 (richting Alkmaar); door Wijkertunnel; verlaat de A9 via afrit 9 (Heemskerk). Na de rotonde staat aan de rechterhand een benzinestation (Communicatieweg). Ga meteen bij dit benzinestation links en rij de grote parkeerplaats op tot helemaal achterin. Daar vindt u het toegangshek van de SMG IJmond.

Uit richting Zaanstad

Over A8 richting Alkmaar - Beverwijk; bij einde snelweg zijn er twee alternatieven:

1) linksaf richting Beverwijk; bij rotonde rechtsaf richting Beverwijk - Assendelft; direct over de brug rechtsaf onder de voet van de watertoren langs richting Assendelft; bij de verkeerslichten in Assendelft rechtdoor; de Communicatieweg afrijden tot over het viaduct en de spoorwegovergang; bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag) richting Heemskerk. Na deze rotonde staat aan de rechterhand een benzinestation (Communicatieweg). Ga meteen bij dit benzinestation links en rij de grote parkeerplaats op tot helemaal achterin. Daar vindt u het toegangshek van de SMG IJmond.

2) rechtsaf richting Krommenie - Alkmaar; bij verkeerslichten kruising met provinciale weg N203 linksaf richting Krommenie - Uitgeest - Alkmaar; rechtsaf via aansluiting naar rijksweg A9 kiezen voor de richting Beverwijk - Haarlem; op de A9 kiezen voor de eerstvolgende afrit, nr. 9 (Heemskerk). Na de rotonde staat aan de rechterhand een benzinestation (Communicatieweg). Ga meteen bij dit benzinestation links en rijdt de grote parkeerplaatst op tot helemaal achterin. Daar vindt u het toegangshek van de SMG IJmond.

Uit richting Alkmaar

Neem de A9 richting Haarlem; verlaat de rijksweg via afrit 9 (Heemskerk). Na de rotonde staat aan de rechterhand een benzinestation (Communicatieweg). Ga meteen bij dit benzinestation links en rij de grote parkeerplaats op tot helemaal achterin. Daar vindt u het toegangshek van de SMG IJmond.